"La PNL nu se cere carte!"

Deputatul de Argeș al PSD Nicolae Georgescu se arată revoltat de dezvăluirile conform cărora tot mai mulți liberali numiți în funcții cheie nu au studiile terminate sau sunt acuzați că și-au falsificat diplomele.
"La PNL carte nu se cere!
Raluca Turcan şi-a trecut în CV un masterat început şi… neterminat!
Guvernul PNL promovează inculți și incompetenți! În ultima perioadă, asistăm la o adevărată sarabandă a descoperirilor în ceea ce privește numirile făcute de PNL  în funcții cheie, de importanță națională și internațională, sunt numiți oameni cu diplome false, respectiv studii medii!
Ultimul caz, cel al doamnei Raluca Turcan, nimeni altul decât vicepremierul  României!
Așadar, vicepremier cu atribuții de coordonare a Ministerului Educației, Raluca Turcan menționează în CV-ul său oficial - studii masterale la SNSPA – studii însă, pe care nu le-a absolvit de mai bine de 21 de ani.
În amănunt, “1999 – SNSPA București – masterat în Comunicare și Relații Publice”, scrie Turcan, printre altele, la capitolul Educație.
Însă, la solicitarea Edupedu.ro, Școala Națională de Studii Politice și Administrative a răspuns că “doamna Raluca Turcan a fost înmatriculată la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, programul de studii academice postuniversitare, domeniul științe ale comunicării, promoția 1999-2001, dar nu a susținut examenul de finalizare și, prin urmare, nu deține diplomă de absolvire”.
Așadar, la PNL carte nu se cere…!
Dovadă și precedentele cazuri: PNL a numit la Informaţii Secrete şi Spălarea Banilor o persoană fără diplomă de Bacalaureat, iar în cadrul Centrului de Comunicare Strategică – o persoană fără diplomă de licență!

Domnilor, ce urmează?", întreabă deputatul Georgescu.