CIOLACU, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRĂGHICI:"A fost primul plecat din PSD după ce am devenit eu preşedinte interimar"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că fostul trezorier Mircea Drăghici, deputat de Argeș, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a fost primul plecat din partid, după ce a venit noua conducere interimară a formaţiunii. "În primul rând nu am comentat şi nu o să comentez vreo decizie a instanţei. În al doilea rând, fostul meu coleg a plecat cred că primul din partid după ce am devenit eu preşedinte interimar al partidului", a precizat Ciolacu. 

El a adăugat că decizia ca PSD sau "cineva" să se constituie ca parte civilă într-un proces aparţine avocaţilor, juriştilor, nu preşedintelui partidului.
 
"A fost o decizie continuată (ca PSD să nu fie parte în dosarul Drăghici - n.r.). Era o decizie luată de fosta conducere, aşa au preluat avocaţii şi aşa s-a decis", a precizat Ciolacu.
 
Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a fost condamnat joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de delapidare, după ce a folosit subvenţiile primite de PSD de la AEP pentru a-şi cumpăra un imobil.