Aurel Bălășoiu, candidatul PSD la alegerile parlamentare, spune că liberalii trebuiau să continue programele din agricultură implementate de social –democrați

Nimeni nu poate contesta programele implementate în timpul guvernării social-democrate în sectorul agricol, programe care ar fi ajuns să devină un ajutor pe termen lung pentru agricultorul român, dar și pentru consumatorul român, pus de mulți ani în situația de a băga bani în buzunarele agricultorilor străni susținuți de țările lor.

Candidatul PSD Argeș la alegerile parlamentare, Aurel Bălășoiu regretă, ca om născut și crescut acolo unde se face agricultura, că liberalii au aruncat la gunoi șansa românilor de a avea produse de calitate cultivate chiar în țara lor, țară care, conform specialiștilor europeni, are cele mai bune soluri, cel mai bun cernoziom.

În opinia lui Aurel Bălășoiu nu contează partidul pe care îl susțin agricultorii, ci felul în care guvernele înțeleg că ele trebuie să lucreze în folosul țării și al oamenilor ei, reamintind că în perioada 2018 -2019, în care  țara era condusă de guvern social –democrat,  România a ocupat locul I în UE la producția de floarea soarelui și porumb, devenind astfel un competitor puternic pe piața agricolă europeană.

Din pacăte, sprijinul acordat agricultorilor de către  Guvernul PSD nu a fost nici mediatizat la momentul respectiv, nici înțeles de mulți oameni și astfel, agricultura românească a fost din nou pusă la pământ prin decizia liberalilor de a elimina toate programele social – democrate.

"Mărețul Lucovid în loc să continue programele PSD, care erau cu adevărat oxigen pentru economia României, scârțâie în pantofii săi cu toc pe gresia lucioasă pe de holurile Guvernului, continuând să vorbească poate spune și el ceva interesant.

În ședințele de Guvern, membrii acestuia conduși de Ludovic Orban au în plan să revoluționeze programele PSD pentru agricultură prin înlocuirea cultivării porumbului cu cafea, floarea soarelui va fi de asemenea înlocuită cu succes de floarea de lotus, iar în loc de tomate vom cultiva muguri de bambus.

Ovinele și porcinele vor face loc cangurilor și struților căci și așa se țopăie pe holurile Guvernului mai abitir ca într-o trambulină, de unde Lucovid ne va arunca în aer fără regrete", a menționat Aurel Bălășoiu.