Aurel Bălășoiu – "Nu am de gând să vin în fața electoratului cu promisiuni deșarte"

E campanie electorală și, în ciuda dezastrului evident  pe care îl trăim în această perioadă, când deficitul a ajuns la aproape 10%,  fără precedent în istoria țării de după aderarea la UE, iar nivelul datorie publice a depășit orice record, candidații nu au nicio limită și nicio rușine de a promite orice le trece prin cap.

E o atitudine sfidătoare și jignitoare la adresa fiecărui votant să vii să spui că se vor construi spitale cu nemiluita și autostrăzi care ne vor duce direct pe Marte.

Există și candidați pentru care respectul față de cuvântul dat nu este doar o vorbă în vânt.

Aurel Bălășoiu, candidatul PSD Argeș la alegerile parlamentare a spus că nu are nici cea mai mică intenție de a face oamenilor promisiuni mincinoase și deșarte, care nu ar putea fi realizabile .

"Au mai rămas două săptămâni până la data alegerilor parlamentare, iar argeșenii sunt asaltați de promisiuni, multe dintre acestea la fel de realizabile precum proverbul „Când va face plopul mere și răchita micșunele ”.

Vă sunt promise multe lucruri, multe, atât de multe încât nu mai au loc între ulucile gardurilor și cutiile poștale pliantele cu chipurile falacioase și camuflate ale candidaților PNL și USR.

„„Vreți un spital? Vine… Se dă un spital, două, trei, cine licitează mai mult? Domnul în galben? Domnul în alb? Trei autostrăzi și bonus trei drumuri europene, nouă poduri, toate la pachet cu asfaltarea DUNĂRII. Adjudecat! Vreți agricultură? Nicio problemă, vă dăm sistem de irigații. Fonduri de creditare, tractoare, combine, toate vin la pachet pentru fiecare fermier, cam așa pare că sună campania electorală.

Zilele astea prin mintea tuturor circulă celebra frază a lui Caragiale: “Eu cu cine votez?”

Din punctul meu de vedere, nu am de gând să vin în fața electoratului cu minciuni demagogie și promisiuni deșarte întrucât oamenii de la sat nu au judecat niciodată culoarea politică a candidatului, ci acțiunile pe care acesta le-a întreprins pentru ca lor să le fie mai bine. S-au săturat de promisiuni, de vorbe goale spuse înaintea alegerilor. Din această cauză nu am vrut să promit ceva ce nu aș putea face." – a precizat Aurel Bălășoiu, candidatul PSD la alegerile parlamentare.