Simona Bucura Oprescu - PSD Argeș vine în fața electoratului cu candidați bine pregătiți profesional pe domeniul lor de activitate

Se tot vehiculează noțiunea de schimbare a clasei politice, o schimbare pe care unele partide nu o asimilează cu idea de a promova oameni capabili pentru Parlament, ci mai degrabă o asimiliează cu idea că, schimbarea ar fi de fapt cocoțarea lor în funcții, indiferent de ce fel de oameni promovează.

Adevărata schimbare însă este cea referitoare la modul în care partidele politice înțeleg să se raporteze la oameni, la modul în care înțeleg că nu mai pot promova în funcții oameni de partid fără pregătire, fără experiență profesională proprie, fără calități de lider. Aceasta reprezintă de fapt singura schimbare care reprezintă mai mult decât o simplă lozincă goală de conținut.

PSD Argeș a încercat o astfel de schimbare, aducând în fața alegătorului oameni de carieră și înlăturând vechile personaje abonate la Parlament.

Candidații social democrați se axează pe creșterea nivelului de trai al populației, creștere care, indiferent cât ar încerca contra candidații lor să o anuleze, s-a manifestat, potrivit datelor oficiale europene și naționale, în perioadele în care social democrații au fost la guvernare.

Candidatul social democrat, Simona Bucura Oprescu spune că este de datoria fiecărui politician de bună credință să promoveze o legislație care să sprijină antreprenorul român, afacerile mici sau mari dezvoltate în țară, de oamenii din țară, indiferent de zona în care activează. Bucura Oprescu a precizat că printre prioritățile legislative se află și măsurile de stimulare și sprijinire a capitalului românesc, capital care rămâne în țară pentru dezvoltare. 

Impozitarea salariilor sub 6 000 de lei pe lună urmează să fie redusă în cazul în care social democrații vor asigura majoritatea parlamentară. Ar fi o măsură care ar stimula  zona de capital românesc, reducerea presiunii creată de impozitarea muncii și stimularea creșterii locurilor de muncă.