Aurel Bălășoiu – Întotdeauna am știut că Dumnezeu m-a iubit prin oameni și nu mă va părăsi niciodată

Un vechi proverb ne spune că niciodată un om care nu a cunoscut sărăcia nu va înțelege viața săracului, cel care nu a cunoscut foame, nu va înțelege niciodată omul flămând. Este un proverb care ne îndeamnă să ne tovărășim cu oamenii care au trecut prin toate în viața lor, au înțeles se înseamnă lipsurile, munca țăranului, au simțit durerea, neputința, dar au avut curajul și credința în Dumnezeu de a trece peste toate. Astfel de oameni pot reprezenta alți oameni, pentru că reușesc să înțeleagă viața în toate aspectele ei.

Un astfel de om este Aurel Bălășoiu, omul care a reușit să câștige aprecierea oamenilor prin ceea ce a făcut și prin atitudinea pe care a avut-o. A reușit să câștige încrederea oamenilor prin felul său de a fi și prin faptul că trăiește cu convingerea că promisiunile trebuie să fie realizabile și nu doar minciuni împachetate. Așa a ajuns să câștige cinci mandate de primar și acum experiența l-a făcut să vină în fața oamenilor cu candidatura lui pentru Parlament.  Și vine cu inima deschisă pentru că are convingerea că Dumnezeu l-a iubit prin oameni și că mama sa, ajunsă în Împărăția Domnului a rămas îngerul său păzitor.

Aurel Bălășoiu vorbește deschis, își imparte durerile, bucuriile și împlinirile cu oamenii și știe să asculte durerile altora. Pentru el, fiecare om este un trimis al lui Dumnezeu care trebuie tratat cu considerație.

"Trăiesc cu credința că părinții și cei trei frați care s-au înălțat la cer, sunt îngerii mei păzitori și toți mă veghează de sus, iar de fiecare dată când îmi este greu, înalț ochii spre cer, știu că acolo sus ei mă ocrotesc și mă binecuvântează să pot reuși în ceea ce mi-am propus, să-i fiu recunoscător lui DUMNEZEU, și să le ofer oamenilor ce nu le-am putut dărui fraților mei plecați de timpuriu de lângă mine.

Întotdeauna am știut că sunt ceea ce sunt pentru că Dumnezeu m-a iubit prin oameni și nu mă va părăsi niciodată", spune Aurel Bălășoiu demonstrând astfel că legătura lui cu oamenii este una sfântă , pe care nu ar putea –o leza în niciun fel. Dacă ar fi spunem ce fel de politicieni să vă alegeți, v-am spune să preferați oamenii buni, empatici, gata să ajute, oamenii care au trecut prin toate în viață.