Cîțu i-a zburat din funcție pe protejații lui Orban . Miuțescu a fost pus pe liber de la Administrația Activelor Statului

Se prefigurează niște tabere în Partidul Național Liberal după ce actualul premier, Florin Cîțu, altfel un personaj controversat și căruia i se aduc multe acuze cu privire la supra îndatorarea țării, l-a trimis la plimbare fix pe Adrian Miuțescu, liberalul pe care nici măcar liberalii lui nu-l prea suportă. Despre tandemul Miuțescu –Orban s-a vorbit cum că ar avea niscai afaceri împreună și că Orban ar ține cu dinții de Miuțescu pe motiv că i-ar fi rămas alături și în perioadele lui de mai puțină glorie. Cert este că indiferent  de cât de contestat a fost Miuțescu chiar în PNL Argeș, partid al cărui președinte s-a impus tot cu sprijinul lui Orban, fostul premier nu l-a urnit din loc. Ba mai mult, când i-a oferit un post foarte cald și foarte bănos de președinte al Administrației Activelor Statului, Orban i-ar fi spus lui Miuțescu că are un loc în care poate să ascută creioane, dar să se ocupe în special de campania electorală din Argeș. Miuțescu a rămas însă la ascuțitul creioanelor, căci Argeșul nu fost deloc mișcat de propaganda liberală.

Ajuns premier, Florin Cîțu l-a dat pe ușă afară pe Adrian Miuțescu de la Administrația Activelor Statului. Tocmai pe el, protejatul lui Orban. Să nu fi ascuțit bine creioanele de la AAS? Rămâne de văzut dacă lui Adrian Miuțescu i se mai dă vreun os de ros prin vreo instituție de stat.

 

Steluța Chiriță