Se întețesc scandalurile în PNL Argeș. Șefii partidului sunt acuzați că blochează membrii care au ceva de spus

Deși în statutul PNL libertatea cuvântului este prima garanție politică, liberalii din Argeș numai apucături democratice nu au din moment ce, conducerea acestui partid, aflat la putere nu pe bază de vot public, ci de aranjamente politice, bagă  pumnul în gura oricărui membru de partid care nu pupă tălpile șefilor.

Președintele PNL Băbana, Iancu Jean Virgil, acuză conducerea PNL Argeș că nu se pot purta discuții în interiorul partidului, întrucât președintele Miuțescu nu a mai convocat Comitetul Director al PNL Argeș din momentul în care nu a fost de acord cu desființarea organizației de tineret, iar Alexandrescu și Popa i-au blocat accesul la discuțiile de grup. Aceste afirmații vin să arate public faptul că lozincile liberalilor cu privire la discuțiile din interiorul partidului sunt doar vorbe goale, iar acuzațiile aduse lui Mihai Coteț nu pot fi susținute de realitate .

"Actuala conducere a PNL Arges sustine ca trebuie sa ne exprimam opiniile politice in interiorul partidului. Cum sa fac acest lucru daca Alexandrescu m-a exclus din grupul presedintilor de organizatii, iar Popa m-a exclus din grupul on-line PNL Arges. Discutiile importante trebuiau purtate in Comitetul director al PNL Arges, comitet pe care Miutescu nu l-a mai convocat din momentul in care nu am fost de acord cu desfiintarea organizatiei de tineret. Jan Iancu-presedinte PNL Babana si inca secretar general al Ligii Alesilor Locali PNL Arges , a menționat președintele PNL Băbana pe facebook.