PSD prezintă mâine un buget alternativ

PSD va prezenta mâine, 27 ianuarie, un buget alternativ la cel al austerității propus de Guvernul Cîțu. În opinia PSD, sunt soluții pentru relansare și dezvoltare economică. "DA, SE POATE dezvoltare, nu înghețare!

Spre deosebire de Guvernul Cîțu al Coaliției de Dreapta (PNL-USRPLUS, UDMR), PSD demonstrează că poate construi un buget de stat pentru dezvoltare, nu pentru înghețare! Un buget pentru oameni, nu pentru clientela politică! Un buget care scoate România din cercul vicios al austerității.

În timp ce țările din întreaga Europă și nu numai și-au construit bugetele pentru relansarea economiilor și pentru a se dezvolta, Câțu duce România pe contrasens în Europa promovând tăieri și austeritate!

Cu priceperea pe care a demonstrat-o de fiecare dată când a guvernat, PSD a elaborat deja și va prezenta miercuri, 27 ianuarie, proiectul său alternativă pentru bugetul național al anului 2021.

DA, se poate! Putem să creștem resursele alocate sănătății cu 30%, cele pentru educație cu 18%, iar investițiile să fie mai mari cu 18% în acest an.

Putem să relansăm economia, să determinăm înființarea a peste 100.000 de noi locuri de muncă, să creștem veniturile țării, să atragem masiv fonduri europene și pe această temelie solidă să readucem România pe spirala dezvoltării, cu efecte benefice asupra veniturilor oamenilor, în temeiul legii!", susține PSD.