Radu Perianu: "Viitorul președinte al Partidului Național Liberal este un om din generația mea"

RADU PERIANUSâmbătă, pe 25 septembrie, 5000 de membri ai Partidului Național Liberal vor alege calea de urmat pentru următorii ani, atât pentru PNL cât și pentru România.
"Viitorul președinte al Partidului Național Liberal este un om din generația mea, un liberal cu pregătirea profesională temeinică și cu o viziune clară despre cum trebuie să fie România europeană a vremurilor pe care le trăim.
Cu Florin Cîţu Președinte al Partidului Național Liberal, atât Romania cât și PNL ies definitiv din stilul de politică specific anilor '90. Omul politic european al secolului 21 este mai degrabă tipul politicianului care livrează rezultate palpabile și care reușește să depășească frâna populismului și naționalismului frenetic care au fost folosite ca și tertip electoral timp de 30 de ani.
România rămâne țara cu care ne mândrim și pe care trebuie să o construim și să o dezvoltăm.
România nu poate fi în continuare țara din care tinerii să plece căutând neistovit occidentul pe care îl înfierează proletar politicienii secolului trecut.
Indiferent ce ne spun unii sau alții, eu am convingerea că liberalii argeșeni știu că sâmbătă alegem pentru viitorul românilor.
Împreună mergem hotărât pe drumul european cu un om politic al secolului pe care îl trăim!
Succes, Florin Cîţu! Victorie! ", transmite Radu Perianu.