"PSD are soluții pentru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de scumpiri"

WhatsApp Image 2021 09 23 at 15.58.54"PSD are soluții pentru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de scumpiri"
 
În timp ce guvernanții se bat pentru putere, PSD are soluții pentru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de scumpiri pe piața energiei, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu. 
 
"PSD este în prezent singura formațiune politică parlamentară care a depus un proiect de lege pentru plafonarea prețurilor al gaze și electricitate pe o durată de 6 luni.
 
Nivelul de plafonare va fi la prețul mediu din perioada martie-septembrie 2021.
 
De asemenea, legea mai prevede o compensare cu 50% a scumpirilor plătite de români în ultimele 6 luni.
 
Nu doar persoanele fizice sunt vizate de măsurile inițiate de către PSD!
 
Astfel, PSD a inițiat și un proiect de lege pentru sprijinirea IMM-urilor la plata facturilor pentru gaze și pentru curentul electric.
 
Peste 96% din IMM-uri sunt firme românești.
 
Deci Legea PSD este o lege pentru sprijinirea antreprenorilor români din clasa de mijloc pentru a face față creșterii aberante a facturilor.
 
În același timp, este o lege care poate salva milioane de locuri de muncă din sectorul privat, întrucât, dacă nu sunt sprijinite, IMM-urile sunt cele mai expuse la faliment.", declar[ Simona Bucura-Oprescu.