Simona Bucura Oprescu: 'PSD nu va vota azi un Guvern Zero'

Print

Simona Bucura Oprescu: 'PSD nu va vota azi un Guvern Zero'Deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu anunţă că niciun parlamentar PSD nu a dat aviz pozitiv miniştrilor propuşi de Dacian Cioloş. Aceasta punctează de asemenea că PSD nu va vota astăzi un "Guvern Zero".

 “Niciun ministru propus de Cioloș nu a primit aviz favorabil din partea parlamentarilor PSD!

Iar programul de guvernare propus de USR este periculos pentru România!

USR are marea prioritate de a lista companiile de stat la bursă, adică să le privatizeze chiar și pe cele care au profit.

Chiar dacă România e într-o uriașă criză sanitară, care ne-a arătat că sistemul public are nevoie de uriașe investiții, USR insistă cu „dreptul de a alege în sănătate”, care presupune privatizarea asigurărilor de sănătate și transferul banilor către clinicile private.

„Debirocratizarea și flexibilizarea procesului de înființare și funcționare a grădinițelor, școlilor și liceelor private”, arată programul lor de guvernare. În realitate, va fi o privatizare a sistemului de educație, pentru că useriștii urmăresc să mute banii de la stat către școlile private.

Iar una dintre cele mai periculoase măsuri propuse de USR o reprezintă privatizarea industriei de apărare națională.

PSD nu va vota azi un Guvern Zero, un Guvern cu miniștri care au provocat dezastru sanitar și economic, un Guvern nociv pentru România!”, transmite Simona Bucura Oprescu.