Coaliția PSD- ALDE – coaliția oului

În aceasta seară, la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Pitești a avut loc conferința județeană PMP Argeș  în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a partidului.

La eveniment au participat  președintele executiv PMP, Eugen Tomac. Secretarul PMP, Dorel Onaca, deputatul Cătălina Buzoianu,  și deputatul de Constanța, argeșeanul Robert Turcescu. De la nivel local au fost prezenți președintele PMP Argeș, Cornel Bulf și 420 de invitați.

Conferința județeană a fost deschisă de președintele PMP Argeș, Cornel Bulf, care a declarat că actuala coaliție de guvernământ PSD- ALDE ar putea fi numită coaliția oului, căci fostul premier al României, Adrian Năstase, se ocupă cu număratul ouălor românilor în timp ce Varujan Vosganian  le dă preț.  De când coaliția de guvernământ se ocupă de ouăle românilor prețul lor a crescut de la 60 de bani la 1, 2 lei  a precizat președintele PMP Argeș, Cornel Bulf.

Acesta a ținut să treacă în revistă principalele realizări ale organizației pe care o conduce printre care a enumerat recuperarea brandului FC Argeș care era de mai mulți ani pe agenda Primăriei Pitești și reabilitarea Centrului de copii și juniori  din Pitești după 47 de ani de la înființare.

În prinvința rezultatelor la alegerile generale, PMP Argeș a avut un rezultat care nu putea să mulțumească pe nimeni având în vedere că nu a reușit să dea niciun parlamentar. Poate din acest motiv argeșeanul Robert Turcescu a preferat că candideze în județul lui Traian Băsescu și nu în județul în care s-a născut și a crescut.

Președintele Bulf a criticat modul în care funcționează Consiliul Județean Argeș și a ținut să precizeze că doar după ce l-a acționat în instanță pe Dan Manu, acesta a renunțat să-și pună prietenul șef la Serviciul de Evidență a Populației Argeș, instituție în care scandalul dintre fosta conducere și CJ Argeș a mers până la blocarea conturilor instituției. Din fericire, la Evidența Populației s-a reinstalat liniștea. La conferința PMP Argeș își anunțase prezența si Traian Băsescu, dar acesta nu a mai ajuns.