‟Sunt băsist de când a câștigat Traian Băsescu alegerile pentru Primăria Capitalei‟

Prezent la Conferința Județeană a PMP Argeș, argeșeanul Robert Turcescu, fost ziarist și actualmente deputat PMP de Constanța, a declarat că a devenit băsist în momentul în care Traian Băsescu a câștigat Primăria Capitalei.

A fost momentul în care ziaristul Robert Turcescu încerca să se orienteze către politică și era în căutarea unui maestru . ‟De la cine să învăț politică? De la Dragnea? De la Tăriceanu?Hai să fim serioși‟ a declarat Turcescu .  El nu a uitat-o nici pe Alina Gorghiu care a ocupat o vreme funcția de președinte al PNL, ‟partidul cu săgeata în jos‟

Acesta a adăugat că singurul politician de la care putea să învețe politica era și a rămas Traian Băsescu.

Turcescu a mai spus că e o minune că PMP Argeș a reușit să se organizeze într-un județ roșu de 27 de ani.  Principala prioritate a PMP, potrivit declarațiilor lui Robert Turcescu, ar fi distrugerea PSD, un partid pe care deputatul argeșean de Constanța îl consideră un partid toxic ce produce declinul  României atunci când vine la putere. Nu a amintit însă despre scăderile salariale, împrumuturile de la FMI care au fost direcționate către băncile care își externalizează profiturile, măsuri care au fost luate pe timpul guvernării Boc, atunci când la Cotroceni, președinte era Traian Băsescu.

Robert Turcescu a avut un discurs care a încercat să stârnească emoție aducând în discuție calitatea sa de tată a doi copii pe care nu ar vrea să-I vadă plecați din țară din cauza lipsei oportunităților.