Noul președinte PSD Ștefănești: "Viceprimarul să-și urmeze fișa postului!"

Noul președinte interimar al PSD Ștefănești, deputatul Nicolae Velcea, a spus cum s-au derulat "ostilitățile" la ședința de aseară a conducerii organizației județene. Din păcate, social-democrații au ales să decapiteze și să dizolve doar conducerea organizației politice din Ștefănești, deși a existat și varianta mai drastică. Practic, mare lucru în activitatea Primăriei nu se va schimba, dacă viceprimarul Ion Mihalcea nu revine la sentimente mai bune față de primarul Ioana Dumitru. În plus, un primar din conducerea PSD Argeș a sugerat că Ioana Dumitru ar trebui să fie mai autoritară.

"În primă fază s-a propus să le luăm sprijinul politic și să-i schimbăm pe cei 8 consilieri locali (din totalul de 17 din oraș), cu tot cu viceprimar. Dar s-a preferat varianta dizolvării biroului (n.r. politic) și interimatul îl voi asigura eu. Dacă se impune, putem ajunge la ceea ce s-a propus prima dată", a declarat Velcea, care a spus și că locuiește de 50 de ani în Ștefănești și nu este mulțumit de cum arată anumite zone din oraș. 

"Viceprimarul să-și urmeze fișa postului! Dl primar Dumitru de la Albota a spus <<bă, primarul e primar!>>", a spus Velcea. Acesta i-a reproșat însă primarului Ioana Dumitru că "a sfidat organizația" deoarece, până la ședința de aseară, n-a participat la ședințele CEx ale PSD Argeș, deși a fost invitată.