Lider PNL: "Mircea Diaconu a trădat partidul și pe mine, ca om. Este o dezamăgire totală!"

Președintele PNL Argeș, consilierul județean Adrian Miuțescu, a mărturisit azi că a fost foarte dezamăgit de actualul europarlamentar, Mircea Diaconu. Miuțescu, care l-a înscris practic în PNL în 2008 pe Diaconu, înainte de alegeri, acesta din urmă ajungând senator, spune că actorul nu a recunoscut niciodată cum a ajuns membru în partidul Brătienilor. În plus, Diaconu i-a luat funcția în BPN al PNl lui Miuțescu după ce a ajuns senator și a trădat partidul cu prima ocazie.

"Mircea Diaconu m-a trădat pe mine, ca om și a trădat partidul! N-a spus nicăieri că Miuțescu l-a invitat în PNL. tatăl lui fusese președinte de partid la vlădești. Eu am vorbit cu el la recomandarea unui fost coleg și prieten, i-am propus să vină în PNL și să candideze la Senat (n.r. în 2008). Eram vicepreședinte PNL (n.r. și deputat) pe regiunea Sud Muntenia și l-am invitat la ședința BPN. De câte ori a avut ocazia, a evitat să spună adevărul, cum a venit în partid. pentru mine Mircea Diaconu a fost o dezamăgire. M-a dezamăgit imediat după ce a ajuns senator, deși greul campaniei eu l-am dus, pentru că în acea perioadă se turna un film la Săvârșin și era plecat acolo. Când îl chemam la acțiuni îmi reproșa că nu va ieși senator. Dar el a ieșit și eu n-am mai ieșit deputat. Dar trebuia să lucreze în tandem, lucru care nu s-a întâmplat. Mi-a luat locul în BPN, s-a aliat cu cei care doreau să mă elimine", spune Miuțescu.

Președintele  PNL Argeș consideră că Diaconu, acum membru ALDE, va dori un nou mandat de europarlamentar, deși spune că nu își dorește. "Va dori din nou să candideze, Antena 3 l-a făcut europarlamentar. Deși spune că nu-i place, dar i-a plăcut al dracului! Va candida din nou, în detrimentul PNL. Dar îi promit că ne vom zbate ca Diaconu să nu mai fure din voturile PNL. Pentru mine este o dezamăgire totală, ca om și ca liberal", a declarat Miuțescu.