Rădulescu: "Hai să vedem câte voturi iau eu în Argeș, domnilor habarniști Manda și Iordache! La Argeș Valeca a spus că va candida el"

Deputatul argeșean Cătălin Rădulescu a anunțat că șia- depus candidatura pentru un post de vicepreședinte PSD fără susținerea organizației județene, după contestația depusă ieri. Rădulescu a contestat modul de organizare a alegerilor pentru cei 16 vicepreședinți la congresul PSD din 8 martie- conducerea partidului stabilind să fie doar doi vicepreședinți din fiecare regiune, iar 8 să fie neapărat femei și 8 bărbați. 

"Mi-am depus candidatura fără susținerea organizației. Le cer colegilor Manda și Iordache să se abțină! Iordache să nu mai facă pe deșteptul! Eu am contestat modul de alegere în congres. Cei doi domni, care se cred deștepți, dar sunt habarniști, să nu mintă. În organizațiile județene s-a discutat despre candidatura unei singure persoane, deci noi nu am mai putut candida. Hai să vedem câte voturi iau eu în Argeș! La Argeș Valeca a spus că va candida, deci noi nu am mai putut. Congresul ăsta nu își are rostul, trebuia organizat la termen", a declarat Rădulescu, care susține în continuare că s-a încălcat legea și statutul prin limitarea candidaturilor pentru funcțiile de vicepreședinți PSD.