Valeca își asumă eșecul, dar nu demisionează: “Îmi duc mandatul la capăt”

Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, nu va demisiona după eșecul de la congresul de sâmbătă, când a eșuat în competiția pentru un post de vicepreședinte al partidului la nivel național.

 Îmi asum personal eșecul, că așa e corect. Trebuie să facem o analiză de detaliu asupra cauzelor, cel puțin să nu se mai întâmple pe viitor. Candiatura dublă care a apărut în ultimul moment, toată agitația făcută și discuțiile în gura mare ale unor colegi în timpul congresului, toate au condus la pierderi de voturi. Eu cred că este dăunătoare pentru organizația Argeș toată această tevatură, dar colegii mei vor alege calea. Dacă dânșii vor să aibă un război închipuit cu nu știu cine, în loc să se concentreze pe dezvoltarea județului… Dacă ții la acest județ, trebuie să faci lucrui concrete, nu declarații sforăitoare prin presă”, a declarat Valeca la un post local de televiziune.

Despre cei care îi cer demisia, Valeca i-a caracterizat drept “războinici ai lumini

“Sunt războinici ai luminii care, ca să scrie presa de ei, se aruncă înainte. Puteau să facă acest lucru în cadrul organizației ,nu mă deranjau. Dar colegii vor analiza activitatea și atitudinea fiecăruia și vom vedea ce-și dorește conducerea organizației și mă refer la Comitetul Executiv extins. Eu sunt un președinte ales, îmi duc mandatul până la capăt. Dar trebuie să vedem dacă trecem toți la aceeași căruță”, a completat senatorul Valeca.