Deputatul Rădulescu - ‟Nu mă onorează calitatea deputatului Nicolae Georgescu de co –inițiator al proiectelor mele ‟

Nu mai este de mirare că Argeșul pierde rând pe rând toate instituțiile importante în favoarea altor județe din moment ce aleșii argeșenilor sunt mai interesați  de propria imagine decât de interesele județului și locuitorilor lui.

Deputatul Cătălin Rădulescu lasă de înțeles într-o postare pe pagina sa de facebook  că Nicolae Georgescu, colegul său de Parlament, dar și de partid s-ar fi agățat de proiectele initiate de Rădulescu fără să aibe vreun merit. Ca urmare, deputatul Rădulescu  îl somează public pe mai tânărul său coleg, care aflat la primul mandat de parlamentar a reuști doar să nu se evidențieze cu nimic, să-și retragă semnăturile de pe proiectele sale de legi întrucât calitatea sa de co initiator nu este onorantă pentru deputatul Rădulescu.

Două dintre inițiativele legislative ale deputatului Cătălin Rădulescu îi vizează pe primarii aflați în stare de incompatibilitate. Proiectele prevăd o serie de modificări ale prevederilor privind incompatibilitatea precum și reducerea pedepselor aplicate celor care au săvârșit fapte fără violență.