Fost subprefect de Argeș: “Doresc readucerea la suprafață a PNȚCD. Este un demers mai degrabă cultural-politic”

Fost subprefect și scriitor cunoscut, George Rizescu se arată interesat de PNȚCD, după ce liderul partidului, avocatul Aurelian Pavelescu, a participat la o emisiune de la un post local de televiziune. Rizescu consideră că PNȚCD, cu Pavelescu ca lider, are o șansă, promovând idei solide și sănătoase- partidul adresându-se și celor din mediul rural, ignorați total de partidele "mari".

“România stă în continuare cu 50% din munca ei activă pe zona rurală, zona cea mai nebăgată în seamă de toate partidele politice în ultimii treizeci de ani... Cine se încumetă să intre în acest demers de rebranduire a unui Partid, pe nedrept marginalizat de tot felul de elitiști rupți de viața reală a țării? După ce l-am asculat pe avocatul Pavelesu vorbind la televiziune, cred tot mai mult că acest lucru este posibil și, mai ales, extrem de necesar... Renașterea Satului românesc, interzicerea vânzării pământurilor noastre agricole de cea mai bună calitate, aducerea învățământului din nou la Sate, aducerea banilor ieftini(Bănci populare) la Sate, iată rostul fundamental al acestui Partid... Și câte nu s-ar mai putea face, dacă ar fi un pic de interes”, a transmis Rizescu.

Mai mult, fostul subprefect spune că așteaptă oameni de bună credință care să i se alăture pentru a crește importanța PNȚCD în Argeș.

“Așa cum Mecedesul de astăzi nu mai este la fel ca Mecedesul de pe vremea Germaniei hitleriste, nici PNȚCD-ul de astăzi nu mai poate fi ca PNȚCD-ul domnilor Maniu și Mihalache! Un Partid este, înainte de toate, un vehicul pentru membri săi, un vehicul ce trebuie să se adapteze „tehnologic” timpului istoric în care funcționează! Iată de ce spun cu toată convingerea că actualul PNȚCD, cel condus efectiv de domnul Pavelescu trebuie să fie adaptat zilelor în care trăim, nevoilor actuale ale românilor,și trebuie părăsite imediat toate ifosele celor care mai cred că PNȚCD-ul trebuie ținut în lesa unor idei revanșardiste(păcatul unor lideri pe care i-am prețuit, dar nu i-am înțeles de ce au vrut cu toată puterea lor de convingere ca odată cu moartea lor să moară și Partidul) căzute în desuetitudine... Eu, așa, ca unul ce țin la Istoria Argeșului, doresc readucerea la suprafață a acestui Partid, fie și numai pentru faptul că, pe zona de interes a țărănimii, așa cum am mai arătat în postările mele, ne-ar fi de mare folos... Pot să ofer oricând numeroase argumente în sprijinul acestui demers... Aștept oameni de bună credință, oameni cu idei, oameni ce încă mai sunt interesați de Istoria reală a Nemului să se implice în acest demers, mai degrabă cultural-politic decât efectiv politic... La nevoie, o facem împreună”, a declarat Rizescu.