Moisescu: "În ce hal a ajuns ANAR! Directorul nu are nici CV!"

Adrian Moisescu, fost șef al Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea (ABAAV) pe vremea guvernării PDL, consideră că șeful Apelor Române (ANAR) conduce instituția fără să aibă pregătirea necesară. De altfel, șeful ANAR, Victor Sandu, a candidat la concursul pentru postul de director al ABAAV în urmă cu două luni, unde l-a avut ca adversar pe Moisescu. Moisescu, acum președinte al comisiei de Ape din cadrul PNL, l-a contestat puternic, iar candidatura lui Sandu a fost respinsă. Totuși, concursul nu a desemnat un câștigător, Moisescu fiind nemulțumit de componența comisiei de concurs și retrăgându-se din examen prin neparticipare.

"Evident că am contestat examenul, pentru că directorul general ANAR a pus o comisie de concurs din cadrul subalternilor săi, știind că se înscrie și el la concurs. El nu are CV și nu știe ce profesie are! Unii îi spun mecanicul lui Tăriceanu, eu îi spun proprietatea deputatul Drăghici (n.r. trezorier PSD și parlamentar de Argeș). Am contestat calitățile lui profesionale și experiența lui, nu știu cum i-au acceptat dosarul. Vă dați seama în ce hal a ajuns ANAR! Orice personaj, cu orice profesie, poate ocupa orice post până se dă concurs. Iar la concurs se pune o bibliografie și o tematică atât de stufoasă încât taie aripile oricui", a declarat Moisescu.

Liberalul consideră că Victor Sandu, actualul șef ANAR, ar fi vrut să vină director la ABAAV pentru că se apropie termenul de judecată de la ÎCCJ, în care a contestat oridinul de revocare din funcție de pe vremea ministrului Palmer. Astfel, dacă Sandu pierdea procesul, ar fi fost "asigurat" cu postul din Argeș, de la ABAAV- dar Moisescu i-a dat peste cap planurile.