PSD a boicotat ședința Consiliului Local Ștefănești! Primarul Ioana Dumitru: “E o acțiune mafiotă!”

Doar 7 consilieri locali, din totalul de 17, s-au prezentat la ședința CL Ștefănești din această seară, ședința neputându-se ține, din lipsă de cvorum. Au chiulit în masă consilierii PSD, în frunte cu viceprimarul Ion Mihalcea și chiar și fostul primar al orașului, liberalul Dorin Bărbuceanu. “Boicotul” orchestrat de Mihalcea și social-democrați îi afectează însă pe toți locuitorii orașului. Primarul Ioana Dumitru spune că este vorba despre un “sabotaj”, mai ales că pe ordinea de zi se aflau proiecte importante pentru oraș.

“Acțiune mafiotă la Consiliul Local din Ștefănești în această seară! PSD a boicotat ședința interzicând consilierilor locali să se prezinte, iar pe 3 dintre aceștia i-a trimis în vacanță la Bruxelles.  PNL, în frunte cu Dorin Bărbuceanu a făcut același lucru, doar doi liberali "obraznici" prezentându-se la ședință pentru a vota chestiuni grave cu care ne confruntăm, mai ales după inundații: canalizare pluvială, infrastructura de transport și colectare, evacuare ape pluviale în Zona Aleea Taberei, Coasta Campului si Stefanestii Noi, reabilitarea celor 4 poduri peste Valea Mare afectate.

De la PSD s-a prezentat doar dl Manu de la Golesti si dl Voiculescu,de la PNL-Grigore Mihalcea si Marian Vlad,de la PMP-Gorgoi iar de la PAM-Marian Gubavu si independentul Pacioianu. În rest, sabotaj, bataie de joc, lipsa de respect totala pentru cetățenii din sală. Rușine partidelor și grupurilor de interese care au instrumentat acest caz fără predent în istoria Stefanestiului. Degeaba! Nu mă veți învinge!”, a transmis primarul Ioana Dumitru.