Mesaj pentru infiltrații din PNL Argeș: "Sunt liberi să plece!"

Liberalii argeșeni s-au întâlnit ieri seară într-o ședință a Biroului Politic Județean, chiar după ce senatorul Iani Popa, fost președinte al organizației județene, a anunțat că pleacă la ALDE. Se pare că deocamdată Iani Popa nu a luat pe nimeni cu el în tabăra ALDE, dar foștii săi colegi transmit un mesaj puternic acelora cu nostalgii... USL-iste. 

"E posibil ca unii membri apropiați de dumnealui să facă același pas. Au mai fost încercări, dacă mai este vreunul, e liber să plece acum", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan.

Liberalul Mihai Alexandrescu spune că "nostalgicii" din era USL, care "pupau pulpana tătucului" Constantin Nciolescu (fost președinte CJ Argeș și fost lider al organizației județene PSD) ar face bine să-și dea arama pe față și să părăsească partidul, așa cum a făcut-o, singur-singurel și senatorul Iani Popa.

"PNL face o opoziție foarte articulată și deja s-au activat celulele PSD-ALDE din PNL, pe trendul fostului USL. În Argeș unii încă mai au nostalgia când pupau pulpana tătucului și ar vrea ca PNL să rămână zombificat de convingerile socialiste. Nu pot decât să adere la convingerile liberale sau să plece din PNL! Am discutat asta în ședința de ieri a BPJ. Mă bucur că dl Popa a ales să fie cu trupul și sufletul lângă doctrina pe care o iubește", a declarat Alexandrescu.