Vezi cum explică Luminița Paul traseul de la liberalism la socialism și înapoi!

Fost director al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, medicul Luminița Paul este de puțin timp prim-vicepreședinte al organizației de femei din PNL Argeș (făcând parte din echipa Ancăi Barbu, aleasă președinte al OFL Argeș). Totuși, nu putem să nu ne amintim cum Luminița Paul i-a trădat pe liberali în urmă cu trei ani de zile, de dragul unei poziții favorizate la Serviciul de Ambulanță, pe care a ajuns să-l și conducă apoi. Așa se face că în vara lui 2015, aceasta lăsa conducerea OFL Argeș baltă, pentru a trece în barca UNPR.

Fiind un abil vânător de funcții (serviciul de ambulanță a fost condus ani de zile de un fost UNPR-ist), Luminița Paul consideră probabil că se va întoarce roata la guvernare și, în doi ani, ar putea reveni în fruntea SJA Argeș. Dar iată cum doctrina, colegialitatea și orice urmă de etică sunt puse deoparte când vine vorba de interesul personal. Vă aducem aminte ce declara Luminița Paul la UNPR, în urmă cu trei ani, în conferință de presă, când a fost prezentată ca o achiziție importantă a unui partid care azi nu mai există:

,,Am ales acest partid pentru că este unul deschis, care promovează munca în echipă şi este interesat de creşterea nivelului salarial în sănătate. Ar fi timpul să fim remuneraţi pentru a nu mai fi tentaţi medicii să plece în afară. UNPR este un partid care pune preţ pe interesul social."

Și iată ce spune azi, întrebată de ce a revenit în PNL:

"Nu face obiectul conferinței de presă... M-a determinat faptul că aici mă regăsesc, aici pot să-mi exprim ceea ce gândesc, să-mi continui proiectele mai dinainte. Nu acced la funcții importante, pentru că am bun simț".

Concluziile le trageți dumneavoastră.