Show total cu deputatul Rădulescu la Realitatea: "Hoț, prost, nesimțit, penal!"

Un dialog incendiar dintre deputatul social-democrat argeșean, Cătălin Rădulescu și Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, s-a consumat cu puțin timp în urmă în studiourile Realitatea TV. După ce a fost făcut "penal", pentru că are o condamnare cu suspendare la activ, Rădulescu a ripostat, făcându-l pe Dancă "nesimțit"- moment în care realizatoarea emisiunii a considerat că e mai bine să ia o pauză de reclamă neprogramată.

Spiritele nu s-au liniștit însă după pauză, când cei doi au continuat să se atace, Rădulescu spunând despre Dancă că este "hoț" pentru că a făcut parte din PDL, partid care a "furat țara". Rădulescu a continuat atacul, spunând despre Dancă: "dumneata ești mai prost și nu înțelegi!". Purtătorul de cuvânt al PNL a ripostat spunând că nu înțelege cum oamenii au votat astfel de parlamentari, în condițiile în care coaliția majoritară a renunțat la programul de guvernare, dând prioritate schimbării Codurilor Penale și războiului cu Justiția, care a culminat ieri cu revocarea șefei DNA.  Realizatoarea emisiunii, Denise Rifai, a fost nevoită să intervină de mai multe ori pentru a cenzura limbajul de "cartier" folosit de deputat.

Ca să demonstreze faptul că au fost puși să facă abuzuri, Rădulescu a insistat să fie sunați vreo doi procurori- lucru, bineînțeles, refuzat de realizatoarea emisiunii. Deputatul argeșean nu a uitat să menționeze că este "medic" și că a făcut parte din Parlamentul României după Revoluție, în perioada 1990-1992, când "se muncea pe rupte".