Gest de toată lauda: Consilier local din Ștefănești, donație către Centrul Cultural

Centrul Cultural Ștefănești, condus de Lavinia Năstase, va avea un pian și un scaun de spectacole prin bunăvoința consilierului local al Partidului pentru Argeș și Muscel, Marian Gubavu. Deși este unul dintre aleșii locali mai puțin înstăriți, Gubavu a demonstrat că are un suflet mare, pianul urmând să fie folosit și de copii, la cursurile care vor fi organizate de Centrul Cultural.

“Deși îmi desfășor activitatea într-un oraș plin de miliardari și cu un buget enorm, omul care nu a rămas insensibil la aspirațiile și dorințele copiilor din Ștefănești este consilierul Marian Gubavu! Datorită lui Centrul Cultural va avea un pian performant și un scaun de spectacole pe măsură”, a declarat managerul Centrului Cultural, Lavinia Năstase, după gestul lăudabil al consilierului PAM.

Donația pică foarte bine, mai ales că Centrului Cultural i-a fost aprobat, în ședința de săptămâna trecută a CL Ștefănești, un buget jenant (detalii aici:  http://contraataculargesului.ro/index.php/dezvaluiri/9178-primarul-ioana-dumitru-a-dezmostenit-o-pe-lavinia-nastase-vezi-cum ).