Sofianu: "Îmi cer scuze că l-am votat pe senatorul Iani Popa!"

Consilier local în Pitești și președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu lansează un atac la adresa fostului său coleg, senatorul Iani Popa. Acesta a plecat la ALDE în iunie și se pare că a îmbrățișat repede politica de supunere față de noii "stăpâni" din coaliția de guvernământ. 

"Eu îmi cer scuze că l-am votat, cu toată familia, era o chestiune de trădare față de partid să n-o fac. Dar am ajuns să-mi cer scuze că l-am votat. Dl Popa s-a dus la ALDE că pentru că PSD i-a oferit locul 4, adică neeligibil. Poți să fi liberal și s-o susții pe Dăncilă, așa cum a declarat într-un interviu? Eu nu-l întreb de ce a plecat, noi ne bucurăm. Dar nu credeam că e așa de mârșav: a plecat din PNL pe motiv că nu-i place de Orban, dar îi pupă tălpile lui Dăncilă", a declarat Sofianu.

Datorită apartenenței la PNL, Iani Popa a fost de-a lungul timpului prefect de Argeș, senator și lider al filialei județene de partid. În tabăra ALDE, Iani Popa are șanse ca din 2020 să nu ma fie... nimic.