Liberalii argeșeni despre Valeca: "Are toate calitățile să lucreze în subordinea lui Dăncilă!"

Posibila nominalizare a argeșeanului Șerban Valeca pentru funcția de ministru al Cercetării, după ce Nicolae Burnete și-a dat demisia, nu i-ar mira deloc nici măcar pe liberalii din județ. Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, consideră că Valeca s-ar încadra perfect în Guvernul condus de Vasilica Viorica Dăncilă. Sofianu spune însă că, în loc să fie din nou ministru, liderul social-democraților argeșeni, senatorul Șerban Valeca, ar trebui mai degrabă să-și dea demisia de onoare, pentru că nu a fost în stare să facă nimic pentru județ.

"Are toate calitățile să lucreze în subordinea Vioricăi Dăncilă.  Dar oamenii ca dl Valeca nu vor să facă singurul lucru bun din cariera lor politică: să-și dea demisia! Ar fi un gest de mare patriotism local din partea dumnealui. Nu l-am auzit niciodată să susțină ceva pentru Argeș. Dar n-are bărbăția să recunoască că îi place prea mult funcția de președinte", a declarat Sofianu.

Despre incapacitatea politică a lui Valeca liberalii au amintit veșnica problemă nerezolvată a autostrăzii Pitești-Sibiu, dar și faptul că Argeșul a fost marginalizat complet atât ca investiții, cât și ca funcții ocupate la București.