Valeca nu vrea să fie asociat cu puciștii din PSD: “Nu am făcut nimic”

Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, pare disperat să nu fie asociat cu cei care I s-au împotrivit lui Liviu Dragnea, mai ales că acesta din urmă a avut câștig de cauză la Comitetul Național Executiv al partidului.

“După nenumărate declarații publice pe care le-am dat în ultimele două săptămâni, observ faptul că atât ieri, cât și astăzi se reia minciuna privitoare la faptul că am semnat o scrisoare împotriva partidului și a președintelui Dragnea.

Pe această cale, menționez, pentru ultima dată, că nu am participat la nici o întâlnire secretă, că nu am semnat nici o scrisoare asumată de cei trei colegi de partid și nu m-a consultat nimeni privitor la text.

Mai mult, săptămâna trecută am consultat Comitetul Executiv județean al PSD Argeș privitor la situația creată și organizația a votat în unanimitate pentru unitatea partidului și susținerea președintelui. Cu acest mandat m-am prezentat la CEx Central și am votat în consecință. Consider că aceste manipulări prin care se încearcă destabilizarea unei organizații puternice nu fac cinste celor care le proliferează, iar acest drum pe care au plecat nu reprezintă o cale democratică și s-a închis odată cu votul din CEx”, a declarat senatorul Valeca.