Moțiunea simplă pe Economie, respinsă la vot. Țuțuianu despre ministru: “Este atât de prost...”

Moţiunea simplă pe Economie iniţiată de liberali a fost respinsă miercuri de plenul Camerei Deputaţilor. S-au înregistrat 103 voturi "pentru", 146 voturi "împotrivă" şi 19 abţineri. Semnatarii moţiunii au solicitat demisia ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă.

Votul în plenul Camerei a venit la scurt timp după ce România TV a prezentat înregistrări cu președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Acesta îl desființează, printre altele, pe ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, despre care spune că e atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el”.

"De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” -Și i-am spus Domnul...”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: A avut o vulcanizare", spune Țuțuianu despre Andrușcă în înregistrările prezentate de România TV.