Deputatul Rădulescu: “Andrușcă are un trac anume, nu se exprimă foarte bine…”

Moțiunea simplă de cenzură împotriva ministrului Economiei a picat la vot, dar discuțiile despre activitatea acestuia continuă. Și asta deoarece ministrul Dănuț Andrucșă este criticat aspru, în termeni foarte duri, de președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în niște înregistrări făcute publice de curând. Andrușcă este numit “cel mai idiot ministru” și făcut “prost” de Țuțuianu.

Întrebat dacă e mulţumit de activitatea ministrului Economiei Dănuţ Andruşcă, deputatul argeșean Cătălin Rădulescu a menţionat că acesta are "un trac anume" şi nu poate să se exprime foarte bine în faţa presei.

"Sunt persoane în partidul nostru, unii suntem cu mai mare experienţă politică, alţii cu mai puţină experienţă politică, unii sunt mai buni oratori, alţii nu sunt aşa de buni oratori. Asta nu înseamnă că dacă nu eşti foarte bun orator nu eşti un bun manager sau nu îţi faci treaba. O să vedem. Eu am o părere bună despre Dan Andruşcă, ştiu foarte clar că el are un trac anume şi nu poate să se exprime foarte bine în faţa presei, am discutat de multe ori cu el, eu am o relaţie de prietenie cu el, mi-a spus chestiunea asta, i-am şi sugerat să aibă un purtător de cuvânt, ceea ce s-a şi întâmplat, îşi face temele de fiecare dată. Eu cred că pentru noi ca partid este mai important dacă cei pe care noi i-am pus vremelnic într-o funcţie în Guvern îşi fac şi ne fac programul partidului, dacă nu fac acest program şi nu îşi urmăresc traseul care li s-a înmânat când au preluat acest mandat de ministru, la evaluare nu o să mai rămână. Eu pot să vă arăt, cel puţin în ultimele două luni, că din partea Ministerului Economiei chiar au fost făcute comunicate zilnic", a declarat Rădulescu.