Dragnea vorbește despre iminenta remaniere guvernamentală. PSD Argeș rămâne iar pe dinafară?

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că va stabili împreună cu premierul Viorica Dăncilă data Comitetului Executiv Naţional al partidului, precizând că şansele ca actuala componenţă a Executivului să rămână neschimbată sunt zero. Astfel, întrebat dacă există posibilitatea ca niciun ministru din Cabinetul Dăncilă să nu fie remaniat, el a răspuns: "Zero".

Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnalişti, la Parlament, dacă este finalizată evaluarea membrilor Guvernului şi când va avea loc CExN. "Când se întoarce doamna prim-ministru din aceste vizite oficiale, împreună cu dumneaei stabilim data Comitetului Executiv", a răspuns Dragnea.

Organizația PSD Argeș este în continuare nereprezentată în Guvern, deși președintele CJ Argeș, Dan Manu, a spus săptămâna trecută că, în cazul unei remanieri guvernamentale, vor fi propuneri și din județ. Ultimul ministru provenit din PSD Argeș a fost chiar președinbtele organizației, Șerban Valeca, care a condus Ministerul Cercetării în timpul Guvernului Grindeanu.