Tofan: "Președintele Manu a dat dovadă de o incompetență crasă. Aveam pretenții de la vicepreședintele Mînzînă..."

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan, spune că, din cauza incompetenței celor din conducerea Consiliului Județean, elevii din Argeș nu beneficiază nici acum de programul prin care trebuiau să primească fructe și legume proaspete. Deși programul este finanțat și din fonduri europene, în Argeș fiind alocate peste 2,5 milioane lei pentru derularea lui, licitațiile sunt împotmolite. În tot acest timp, fructele producătorilor locali se strică, din lipsa unor spații de depozitare adecvate și nu pot fi valorificate, deși sunt foarte ieftine.

"Programul trebuia să fie derulat și în Argeș, dar dl președinte Manu a dat dovadă de o incompetență crasă. Nici acum nu s-au organizat licitațiile pentru acest program. Dacă era prea mult pentru dl Manu, putea delega atribuțiile către unul dintre vicepreședinți. Aveam pretenții de la dl Mînzînă, dar se pare că îl afectează pesta! Puteam să împușcăm mai mulți iepuri dintr-o lovitură: să folosim merele din județ, să folosim banii europeni și să mulțumim și copiii", a declarat Gelu Tofan.

Tofan a amintit că liberalii au participat, voluntar, în urmă cu o lună de zile la culesul merelor de la Institutul Pomicol Mărăcineni și de la o fermă din județ. Tonele de mere culese au fost donate unei școli.