Trecut-au anii... Eminescu, omagiat la Casa de Cultură a Studenților din Pitești

Marele poet, Mihai Eminescu va fi omagiat la Casa de Cultură a Studenților Pitești. Momentul cultural va avea loc pe 15 ianuarie, în cadrul manifestărilor de Ziua Culturii Naționale. Tinerii doritori să participe sunt așteptați până la data de 14 ianuarie la sediul CCS Pitești.

CCS Pitești organizează un eveniment cultural închinat memoriei și personalității poetului Mihai Eminescu, reperul absolut al culturii și spiritualității românești, de la a cărui naștere se împlinesc 169 de ani. 

Evenimentul va avea loc marti, 15 ianuarie 2019, cu începere de la ora 15.00, în sala B a Casei de Cultură a Studenților din Pitești.

Momentul cultural se înscrie în cadrul manifestarilor de Ziua Culturii Naționale ce se sărbătorește, din 2010, chiar de ziua poetului nepereche, ca o recunoaștere a geniului operei sale.

În cadrul evenimentului de omagiere vor avea loc recitări, prelegeri, momente artistice, momente muzicale pe versurile poetului.

Tinerii sau studenții doritori să participe, pentru marcarea momentului, cu scenete, recitări sau alte momente artistice dedicate evenimentului, sunt așteptați pentru înscrieri până luni, 14.01.2019, la sediul CCS Pitești sau nr. tel: 0741.661.009 – Prof. Roxana Dumitrache Stoicovici.