Împreună pentru cel mai înălţător eveniment caritabil al începutului de an

 

“Fă rai din ce ai“ – acesta este unul dintre motto-urile pe care Flori Grigoraş, administratorul firmei Andralex   se ghidează în viaţă.

La 10 de la începerea activităţii firmei Andralex, Flori Grigoraş vrea să ofere comunităţii din care face parte un pic de fericire şi o viaţă mai bună pentru viitorul ei. Vorbim despre un eveniment magistral menit să doteze o secţie a Spitalului de Pediatrie din Piteşti. Evenimentul caritabil va avea loc pe data de 14 ianuarie 2019, începând cu ora 18.30, la hotel Ramada şi aduce în faţa celor care au conştientizat deja că pentru un viitor mai bun avem nevoie de copii puternici şi sănătoşi, nume mari ale teatrului, muzicii şi sportului  românesc. La evenimentul caritabil “10 ani de Andralex-Împreună pentru Argeş“ şi-au anunţat prezenţa  Maia Morgenstern şi Teatrul Evreiesc de Stat, echipa de baschet BCM U Piteşti, dar şi piteşteni care au înţeles pe deplin rolul împlicării în societate.

Vă invităm să vă alăturaţi proiectului caritabil  “10 ani de Andralex-Împreună pentru Argeş“ şi mii de copii vor putea să zâmbească din nou şi să făurească societatea pe care cu toţii ne-o dorim.