Președintele Manu toacă două milioane să le facă culcuș vedetelor de la Centrul Cultural Județean

Angajările cu cântec de la Centrul Cultural Județean Argeș, instituție creată cu dedicație pentru actualul director, Araxy Negoșanu, o doamnă foarte apropiată președintelui CJ Argeș, n-au fost suficiente, se pare. Salariul Monicăi  Anghel, angajată ca director artistic, sau veniturile ce vor fi direcționate către apropiații acesteia (Jojo și Paul Ipate) care vor participa la specatcolele instituției- nici ele nu au fost destul.

Mai nou, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vrea să cheltuie 1,87 milioane lei din bugetul județului pentru a le asigura vedetelor angajate la Centrul Cultural condiții... Vorbim despre reabilitarea și modernizarea sediului din fostul cinematograf Lumina din Pitești, lucrare prinsă ieri pe lista de investiții provizorii a CJ Argeș pentru 2019. Insituția în sine nu-și prea avea rostul, evident, aceasta având acum nevoie de un sediu pe măsura angajaților.

Despre vedetele angajate la Centrul Cultural Județean Argeș, detalii aici, deși între timp se pare că lista de angajați și colaboratori s-a mai mărit:

 http://contraataculargesului.ro/index.php/stiri/10692-consiliul-judetean-arges-angajeaza-vedete-rezultatele-se-lasa-asteptate.