Manu s-a uitat, dar nu a gustat! Bloc alimentar reabilitat după 35 de ani la Pediatrie!

Consiliul Județean Argeș se laudă că a reabilitat blocul alimentar al Spitalului de Pediatrie Pitești. Tot ei recunosc că în vechiul bloc alimentar al Spitalului de Pediatrie Pitești exista aparatură încă de la deschiderea spitalului, din anul 1984. Investiția totală este de 855.592 lei, dintre care 533.000 au fost lucrările de reparații capitale și 322.000 lei echipamentele.

Sursele de finanțare a investiției au fost bugetul Consiliului Județean Argeș (533.351,18 lei) și venituri proprii ale spitalului (322.241,10 lei). În cadrul blocului alimentar își desfășoară activitatea un număr de 14 salariați din care: 5 asistente medicale cu atribuții de asistent dietetician, 3 bucătări și 6 muncitori necalificați.

Președintele Consiliului Județean Argeș, doctorul Dan Manu, a făcut o vizită azi la fața locului, cu presa după el, dar n-a îndrăznit să guste din mâncare, preferând doar să se uite. “Facem tot posibilul ca pacienții să nu mai vină cu alimente de acasă, să respecte regimul alimentar recomandat de medici. Este în favoarea pacientului să respecte și această regulă. Aici, zilnic, se pregătesc câte 100 de porții de mâncare, mâncare ce se servește în caserole de unică folosință” – a declarat Manu.