Primarul Georgescu, revoltat: “Nu-i mai tolerați! Oare care este limita?”

Primăria Mioveni a demarat, ca în fiecare an, o acțiune de salubrizare a albiilor cursurilor de apă, a șanțurilor și canalelor pluviale de scurgere. Primarul Ion Georgescu este însă revoltat de cât gunoi este aruncat în aceste locuri, îndemnându-I pe cetățeni să nu mai tolereze astfel de fapte și să-i reclame pe cei care încalcă legea și orice regulă de bun simț la Poliția Locală.

“Cu toate că toți cetățenii orașului susțin că își doresc condiții de viață mai bune, un mediu înconjurător curat, cu parcuri, zone verzi și ape curate, prea puțini contribuie la realizarea acestui deziderat. Realitatea ne izbește puternic prin contraste greu de imaginat, iar comunitatea rămâne nepăsătoare în fața acțiunilor unor asemenea indivizi. Deși toamna trecută imagina era cu totul alta, după topirea zăpezii, zone vaste din perimetrul orașului sunt acaparate de tone de gunoi menajer și restrui de construcții, evident aruncate, în mare parte, de vecinii, colegii, prietenii noștri.

Nu mai tolerați asemenea comportamente, luați atitudine! Dacă observați mașini sau persoane care descarcă gunoi sau materiale rezultate în urma activităților de construcție vă rog să sunați imediat la Politia Locală Mioveni - 0348/445855 Dispecerat NON-STOP, nu înainte de a nota numărul de înmatriculare sau chiar puteți face o poză a autovehicolului respectiv. Oare care este limita lor și când îi vom opri, dacă vom trece cu vederea aceste fapte?”, a transmis primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.