Uzina Dacia s-ar putea alătura singurului primar din țară care a avut curajul de a construi un spital nou

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni este singurul primar din țară care a avut curajul și determinarea de a construi, pentru cetățenii pe care îi reprezintă, un spital nou. A trecut peste guvernul Boc –Băsescu care a închis zeci de spitale și a început construirea unui spital modern și  complet utilat la Mioveni. Două guverne l-au igonorat pe primarul PSD, Ion Georgescu, guvernul tehnocrat și guvernul Ponta. Abia actualul guvern s-a alăturat eforturilor primarului Georgescu și spitalul nou de la Mioveni va fi dat anul acesta argeșenilor și nu numai.

Efortului primarului Georgescu s-ar putea alătura și Uzina Dacia care ar putea să contribuie la dotarea uneia dintre secțiile noului Spital din  Mioveni.

Ca parte a comunității din Mioveni, Uzina Dacia și-a arătat în nenumărate rânduri disponibilitatea de a contribui activ la unele proiecte și programe sociale și educative, însă în urma întâlnirii avute în această dimineață cu domnul director Dridi, colaborarea dintre cel mai important agent economic al României și orașul Mioveni va deveni mai apropiată- a scris primarul Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.
El a adăugat că "după o discuție purtată la primărie privind unele proiecte comune uzuale, directorul general Automobile Dacia a dorit să facă o vizită pe șantierul noului spital, despre care s-a vorbit în ultima vreme, tot mai des, la nivel național. 
Christophe Dridi s-a arătat foarte încântat de ceea ce a contructorii au realizat aici, iar la finalul vizitei, după ce a trecut în revistă dotările și aparatura medicală care urmează să fie instalate în următoarele luni, a declarat că dorește să se implice alături de primărie în acest proiect. Să sperăm că intențiile conducerii uzinei se vor materializa, iar detaliile acestei colaborări vor fie stabilite în cel mai scurt timp, astfel încât comunitatea noastră sa poată beneficia de cele mai bine servicii medicale."