Copiii, lăsați pe ultimul loc de Consiliul Județean. Președintele Manu s-a dus în ruinele de la Așchiuță

Consiliul Județean Argeș și președintele său, social-democratul Dan Manu, i-a lăsat pe ultimul loc pe copii, în ceea ce privește domeniul cultural. Consiliul Județean a pompat sume uriașe în Grădina de Vară și Sala ”Lumina”, unde funcționează Centrul Cultural Județean- instituție creată doar pentru a satisface financiar anumiți prieteni ai președintelui Manu. 

Abia acum, după trei ani de mandat, președintele Dan Manu a făcut o vizită de lucru, alături de conducerea Teatrului „Alexandru Davila” și membri ai Consiliului de Administrație, la clădirea destinată funcționării Secției pentru copii și tineret „Așchiuță” din Pitești. Clădirea a fost închisă de mai mult timp pentru execuția unor lucrări de reparații, fiind nesigură. Acum s-a stabilit că nu e de ajuns cârpeala, ci că se impun lucrări ample de consolidare. CJ Argeș a anunțat că va începe demersurile pentru întocmirea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) și efectuarea unei expertize. Ulterior, va fi întocmit un proiect tehnic pentru reabilitarea clădirii Teatrului pentru copii și tineret „Așchiuță”. 

În prezent, spectacolele Secției pentru copii și tineret „Așchiuță” se desfășoară la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.