Petrecere ca-n povești la final de școală la Lexford Castel

Școala Lexford Castel a demonstrat și anul acesta că nu numai educația este la cel mai  înalt nivel, ci și felul în care sunt organizate petrecerile dedicate încheierii anului școlar.

La Lexford Castel petrecerea elevilor din clasele 0 și a I-a s-a derulat sub semnul prieteniei. Toți elevii au venit îmbrăcați elegant și și-au dat mâna în semn de prețuire și de bună înțelegere între ei. A fost un an fructuos în care copiii au învățat lucruri noi și au înregistrat performanțe uluitoare, căci aici, la Lexford Castel educația se face cu plăcere și de plăcere, astfel că elevii vin cu drag și pleacă în vacanță mai bogați în știință.

Cu aceiași dăruire pe care au oferit-o în tot cursul anului, managerul Cătălin Gherzan și cadrele didactice de la Lexford Castel  au organizat și petrecerea de sfârșit de an, într-un mediu de poveste, sigur și foarte prietenos. Copiii au cântat, au dansat și s-au bucurat de tot ceea ce le-a fost oferit în cadrul petrecerii. După o bine meritată vacanță, elevii vor reveni cu aceiași bucurie și cu același entuziasm la școala care le oferă, în egală măsură, educație, dragoste, prietenie și înțelegere- Lexford Castel.