Consilierul Tudosoiu: "Noi ce facem, închidem FC Argeș?"

Consilierul local social-democrat Dumitru Tudosoiu a luat poziție în ultima ședință a CL Pitești. În ciuda eforturilor aleșilor locali, care au înființat în urmă cu două săptămâni o asociație pentru a putea finanța echipa de fotbal FC Argeș, secretarul Primăriei spune acum că soluția nu este elgală. În aceste condiții, FC Argeș nu va putea promova niciodată în Liga I. (detalii aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/actualitate/12481-secretarul-primariei-pitesti-isi-bate-joc-de-fc-arges-si-ii-umileste-pe-consilierii-locali).

Tudosoiu nu înțelege lipsa de reacție a juriștilor Primăriei și a secretarului Cătălin Călugăru, mai ales că acesta din urmă era de față când Consiliul Local a aprobat înființarea Asociației Clubul Sportiv Campionii FC Argeș, către care s-a transferat echipa de fotbal. Călugăru invocă acum un articol din noul Cod Administrativ.

"De ce acum două săptămâni, când am făcut asociația, nu s-a vorbit despre nimic? Nici domnul secretar, nici colegii lui n-au zis nimic! Atitudinea profesionistă se bazează pe comunicare și transparență. Nu e normal! Domnule secretar, dvs trebuie să ne ajutați, noi nu suntem juriști. Noi ce facem acum, închidem FC Argeș?", a declarat Tudosoiu.

În lipsa unei soluții pentru finanțarea FC Argeș, echipa de fotbal nu va putea promova în Liga I, indiferent de rezultatele sportive.