Serbare câmpenească sub clar de lună și lângă focul de tabără la Rociu

Au lăsat internetul, cluburile și muzica electronică și au ales să petreacă o seară magică la Rociu, acolo unde primăria și Consiliul Local au organizat o petrecere ca-n vremurile tihnite de odinioară la care au participat sute de tineri.

Totul s-a desfășurat într-un cadru natural mirific, rupt din povești, sub clar de lună și în jurul unui foc de tabără. S-au legat prietenii, a fost distracție pe cinste și mai ales s-au făcut legături interumane, tot mai rare în epoca virtuală pe care o trăim cu toții.

Destinată tinerilor, petrecerea câmpenească cu dansuri, gratare și multă voie bună  organizată de Primăria Rociu, a purtat un nume specific "Joia Tineretului" și a strâns inclusiv oameni din politică și din administrația județeană- deputatul Simona Bucura Oprescu, vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mînzână și deputatul Radu Vasilică.

Pentru că prima ediția si-a dovedit eficiența, primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu a decis ca această manifestare să se tranforme într-o tradiție prin care să fie sărbătoriți toți cei care poartă numele Ilie, desfășurându-se în preaja acestei mari sărbători creștine.