Primarul Piteștiului plătește 82 de mii de lei din banii contribuabililor pentru un film de prezentare a orașului

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică surprinde pe toată lumea cu felul în care alege să cheltuiască banul public pe spectacole sau filme de prezentare pentru care scoate bani grei din buzunarele piteștenilor. Dacă, timp de trei ani, primarul Ionică nu a reușit să realizeze nici  măcar un proiect din toate cele promise la începtul mandatului și în campania electorală,  edilul Piteștiului nu vrea să rămână cu banii necheltuiți și prin urmare a contractat realizarea unui film de prezentare a orașului, pentru care va plăti 82 de mii de lei.

Deocamdată nimeni nu știe ce anume vrea  primarul să prezinte, iar piteștenii se întreabă dacă nu cumva are de gând să arate tuturor străzile pline de gropi din oraș, sala polivalentă pe care a promis că o va da la cheie și nici nu s-a apucat de ea,  străzile fără canalizare, ghenele la care gunoiul zace cu săptămânile spre disperarea oamenilor, piețele agroalimentare făcute praf  sau maidaneze care au reapărut prin oraș.

Nimic nu il clintește însă pe primarul Piteștiului care a dat liber și la defrișări în pădurea Trivale, considerând că ar fi o prostie să declare această zona parc național deși piteștenii cer cu vehemență acest lucru.