Mandatul inspectorului general școlar de la ISJ Argeș a fost prelungit

Ministerul Educației a decis să prelungească mandatul șefului Inspectoratului Școlar Argeș, Dumitru Tudosoiu cu încă un an de zile.

Mandatul acestuia expirase pe data de 18 august 2019, după o anterioară prelungire.

Dumitru Tudosoiu conduce Inspectoratul Școlar Județean Argeș din anul 2014, atunci când a fost înlocuit fostul inspector general,Florin Gardin.

Conform ultimei declaratii de avere, Dumitru Tudosoiu încasa în 2018 un salariu anual de 63 338 de de la ISJ Argeș și alți 8 766 de lei de la Consliul Local Pitești.  Soția sa a avut un venit de circa 100 de mii de lei de AJPIS ca indemnizație de creștere a copilului. Dacă averi nu prea are, la capitolul datorii, șeful Inspectoratului Școlar pare cam strâns cu ușa. În anul 2018 avea nu mai puțin de 4 credite. Două în lei a căror valoare este de 190 de mii de lei, unul în euro de 20 de mii de euro și unul în franci de aproape 85 de mii de franci. O singura privire aruncată asupra veniturilor te face să te întrebi cum au acordat bancile sume atât de mari și împrumuturi atât de multe și cu ce-o mai trăi familia Tudosoiu.