În Bradu se lucrează la străzi, canalizare și la alimentarea cu apă

Primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, anunță că sunt în derulare foarte multe lucrări, o parte dintre acestea fiind finalizate zilele trecute. Primarul vrea să asfalteze până la sfârșitul anului o serie de străzi, să îmbunătățească rețeaua de colectare a apelor pluviale și să îmbunătățească calitatea apei prin înlocuirea de conducte.

Astfel, lucrările de asfaltare a străzii Gorunului au fost finalizate în această săptămână. Vineri au demarat deja lucrările de asfaltare și canalizare pluvială pe străzile Teilor și Traian, urmând ca până la finalul acestui an să fie asfaltate și străzile Florilor, Panselelor, Câmpului, Merilor, Liliacului. De asemenea, vor fi reabilitate strada Cornului, strada Andrei Alexandru si strada Rafinăriei.

Edilul spune că, în paralel, pe strada Cetului se lucrează la schimbarea conductei de apă, conductă veche de 50 de ani, iar la izvorul din Geamăna se construiește o cameră tehnică unde se va monta un sistem pentru reducerea concentrației de amoniu. “Dupa cum știți, am decis să oprim temporar fântâna din cauza rezultatelor analizelor, acestea indicând un nivel crescut de amoniu”, a completat primarul Stroe.

Pe strada Vergelani se lucrează la amenajarea de podete pentru accesul în gospodării, dar și la amenajarea de șanțuri pentru colectarea apelor pluviale de pe această stradă cu vărsare in Dâmbovnic, pe strada Gârlei.