DRÄXLMAIER s-a implicat în acțiunea „Let’s do it, Romania”

Colegii de la DRÄXLMAIER Pitești și Brașov au participat la acțiunea de ecologizare, organizată la nivel mondial „World Cleanup Day”. Ei au contribuit la curățarea de deșeuri și gunoaie a unor zone întinse din apropierea orașelor.

Peste 250 de angajați ai DRÄXLMAIER Pitești și DRÄXLMAIER Brașov și-au petrecut ziua de sâmbătă ajutând la protejarea mediului înconjurător. Echipați cu mănuși și saci de gunoi, colegii au colectat în doar câteva ore peste 6 tone de deșeuri – de la materiale plastice la polistiren, cutii de carton, ambalaje și resturi menajere.

În Pitești zonele vizate pentru curățenie au fost în cartierul Găvana, în zona arterelor Zamfirești și Grigorești. În județul Brașov, colegii au ecologizat zona Maial din Codlea, aflată la poalele muntelui Măgura.

„Am curățat pădurea de gunoaie, am făcut mișcare și ne-am și distrat. A fost o ieșire interesantă și cu folos în aer liber. Este importat ca toți să realizăm că gunoiul aruncat la întâmplare poluează și distruge natura”, a spus Daniel, de la DRÄXLMAIER Pitești.

Echipa numeroasă de voluntari a companiei s-a bucurat să facă o faptă bună în timpul liber. Colegii s-au arătat dornici ca și pe viitor să participe la alte acțiuni similare. Mulți dintre ei au venit alături de copii, dorind să-i învețe cât este de important să mențină curățenia în mediul înconjurător.

„Peisajele sunt superbe. Ține de fiecare dintre noi să le protejăm pentru a avea o țară frumoasă și curată. M-am simțit minunat alături de colegi, am curățat liziera pădurii și suntem bucuroși că am transformat zona într-un loc îngrijit și potrivit pentru o plimbare. E și mai important să arătăm un exemplu copiilor noștri. În viitor ei trebuie să aibă grijă de aceste zone, de natură”, a povestit Laura, colega noastră din DRÄXLMAIER Brașov.

DRÄXLMAIER Group este partenerul dedicat al comunităților locale.