Inteligența, creativitatea, talentul și abilitățile practice și-au dat mâna la Bălilești, la concursul "Emoții de toamnă"

La Școala Gimnazială de la Bălilești a avut loc prima ediție a concursului județean "Emoții de toamnă" care a reunit elevii din toate categoriile de învățământ – preșcolar, primar, gimnazial și liceal. A fost un eveniment care le-a dat posibilitatea copiilor să își manifeste talentele și înclinațiile artistice din toate domeniile. Acest eveniment a fost susţinut de primăria Bălileşti,prin primarul comunei Victor Cătălin Turturică, Inspectoratul Şcolar Argeş şi nu în ultimul rând de directorul Şcolii Gimnaziale Bălileşti, profesor doctor Narcis Costinel Ilinca .Concursul a fost format din mai multe secțiuni – pictură, desen, muzică și dansuri, creații literare, fotografie, recital de poezie și creații costume ecologice.

Manifestarea s-a desfășurat într-un cadru ideal pentru micii sau mai marii creatori de frumos și a fost realizată în parteneriat cu Primăria Bălilești și Inspectoratul Școlar Județean.

În concurs au intrat 220 de elevi de la 30 de școli, licee și colegii din județul Argeș, inclusiv marile colegii din Pitești, C.N. I.C Brătianu și C.N. Zinca Golescu.

Coordonatorii acestui concurs au fost profesorii – Alina Turturică, Valentina Stroe, Nicoleta Ghinea şi Simona Manoloaia.