Consilier local piteștean, țepuit la Auchan? A făcut plângere la OPC!

Consilierul local piteștean, Mariean Neacșu, este revoltat după ce duminică a cumpărat creveți din supermarketul Auchan Găvana. Neacșu spune că acasă a constatat că aproape o treime din cantitatea cumpărată (cu 54 lei/kg) era apă! Consilierul local se simte țepuit, motiv pentru care a solicitat clarificări Auchan Găvana și s-a adresat și OJPC Argeș, printr-o plângere.

"M-am deplasat la mall-ul Auchan Găvana pentru a face diverse cumpărături. Am cumpărat și creveți decorticați vrac 31/40 CNG, cantitatea de 888 grame, în valoare de 47,46 lei (54,80 lei/kg) conform bonului de cântar și bonului fiscal nr 0205-00022 ora 11.54.Acasă am lăsat punga cu creveți pentru a se dezgheța.

Dupa dezghețare am constatat ca 254 gr(ml) este apă, restul de 634 fiind creveți. Apa am măsurat-o cu un cilindru gradat. Am rămas stupefiat, deoarece 28,60/% din cantitatea cumpărată reprezintă apă, pe care am plătit-o cu prețul de 54,80 lei/ kg. Solicit conducerii Auchan Găvana Pitești cât și Comisariatului Judetean pentru Protecția Consumatorilor Argeș să-mi justifice dacă situația prezentată este normal și se încadrează în legislația privind protecția consumatorului", susține Mariean Neacșu.

Andri Irimia