Zile de sărbătoare la școala "Liviu Rebreanu" din Mioveni

Mâine, Şcoala Gimnazialã “Liviu Rebreanu” din Mioveni va îmbrăca haine de sărbătoare, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Școlii. Manifestările vor debuta marti, 19 noiembrie, de la ora 09.00 și se vor încheia joi, 21 noiembrie, cu o serbare festivă, orgaizată la Centrul Cultural Mioveni, începând cu ora 17.00.

Primarul Ion georgescu anunță că jocuri distractive, puzzle uriaș, competiţii sportive de badminton, desene colective, flash mob-uri, concursuri, întâlnire cu cadrele pensionare ale şcolii, dar şi alte surprize sunt pregătite pentru elevii școlii.

Școala Generală cu clasele I-VIII “Liviu Rebreanu” din Mioveni fost dată în folosinţă pe 24 octombrie 1980 . În prezent, unitatea de învățământ dispune de 46 săli de clasă și 5 laboratoare, bibliotecă și sală de lectură, sală modernă de sport, un centru logopedic zonal, cabinet psihopedagogic, cabinet medical, cabinet asistent social, cabinete de istorie, geografie și educație tehnologică, iar cele peste 70 de care didactice școlarizează peste 1.000 copii în trei cicluri – preșcolar, învățământ primar și învățământ gimnazial.

Munca dascălilor și rezultatele elevilor obținute în urma participării la numeroase concursuri și olimpiade s-au concretizat în binemeritate locuri I, II, III atât la nivel judeţean, cât şi la concursuri naţionale.